Нові функції в Android додатку terneo (оновлення версії 3.0.5)

Ми прагнемо, щоб додаток було зручним і інтуїтивно зрозумілим, тому представляємо вам оновлення програми terneo. Деякі з функцій раніше були доступні тільки в десктопній версії, тепер вони також є і в мобільному додатку. Тепер ви можете:

✔ Додати віджет терморегулятора прямо на робочий стіл телефону або планшета, щоб контролювати його роботу не заходячи в додаток.

 

 

Надати доступ до пристрою іншим користувачам. Виберіть формат доступу: управління або тільки перегляд. Також доступна історія змін, де буде видно хто саме вносив зміни в розклад або вимкнув нагрів.

 

 

Задати будь-яке питання прямо в додатку нашому співробітнику техпідтримки - Олексію. Для цього в розділ «Допомога» додана кнопка «Написати в підтримку».

 

 

Самостійно вибрати період, за який ви хочете подивитися статистику: температури, енергоспоживання або витрат. Якщо раніше користувачеві були доступні стандартні періоди (сьогодні, вчора, 7 днів, 14 днів, 28 днів) для відображення графіків (температури, споживання і витрат), то тепер користувач може сам вибрати період, за який він хоче подивитися графік.

 

 

Переглянути історію змін налаштувань регулятора. При перегляді Історія відображається хронологічному порядку. Тепер вам не потрібно тримати все в голові, для цього є «Історія».

 

 

 

Видалити пристрій з облікового запису. Якщо ви з якихось причин хочете змінити аккаунт, ви можете видалити пристрій в старому акаунті, щоб додати його в новому.

 

 

Побачити помилки в роботі регулятора. Наприклад, якщо трапилася аварія, ви побачите піктограму і напис «Немає контролю нагріву» на дашборді і в, так званої, шторці пристрою.

 

 

Налаштувати тарифікацію. Щоб порахувати витрати на обігрів Вам потрібно ввести тариф на електроенергію, а додаток самостійно займеться підрахунками. У додатку передбачені як однозонний, так і багатозонний тарифи, під ваш тип лічильника.

 

Покращено юзабіліті

Тепер часто використовувані функції винесені в швидке меню, а також поліпшена навігація по меню і зручність введення даних.

✔ Крім налаштування за допомогою повзунка тепер доступне ще ручне введення. Це зручно коли потрібно ввести точне значення температури уставки, потужності навантаження тощо

✔ Додано швидке введення температури уставки прямо на дашборді

✔ Тепер можна в одне натискання змінити режим роботи терморегулятора на дашборді. Для цього просто натисніть на іконку режиму

✔ Можливість вимкнути пристрій перенесли в швидке меню. Щоб потрапити в нього, достатньо всього одного кліка

✔ Додаток і терморегулятор стали швидше обмінюватися даними про всі зміни в системі опалення, час знижено з 30 секунд до 15 секунд.