Скинути усі фільтри
Сфера використання
Тип керування
Спосіб монтажу
Максимальна сила струму, A
Особливості
Мінімальна температура, ° C
 _ 
Максимальна температура, °C
 _ 

Цифрові терморегулятори

Ми виготовляємо терморегулятори terneo на наших власних виробничих потужностях, застосовуючи весь досвід, накопичений за більше ніж 20 років діяльності. А все для того, щоб забезпечити вас комфортом де би ви не були: вдома, на дачі, в офісі чи на виробництві. Більш детальну інформацію про наші терморегулятори terneo ви можете дізнатися тут.

Запрошуємо переглянути короткий відеоогляд про асортимент терморегуляторів terneo на нашому YouTube.

Фільтр
Сортувати:
Показувати:
Вид:
terneo sn

terneo sn

Терморегулятор для систем антиобледеніння та сніготанення із цифровим індикатором

Товар закінчився

1 397грн

Призначений для роботи із системами антиобледеніння та сніготанення підвищеної потужності (до 7000 ВА). Запобігає утворенню ожеледиці на землі. Для роботи використовує датчик температури.

terneo sneg

terneo sneg

Терморегулятор для антиобледеніння та сніготанення для роботи з датчиками температури та опадів

Товар закінчився

2 892грн

Особливістю моделі є можливість застосування з датчиками температури та опадів. Завдяки такому поєднанню підігрів здійснюється саме тоді, коли це насправді необхідно, дозволяючи більш ефективно використовувати електроенергію.

terneo sneg + OSA

terneo sneg + OSA

Призначений для роботи датчиком опадів OSA. Ефективне сніготанення завдяки роботі по двох датчиках: температури і датчика опадів OSA.

Товар закінчився

6 462грн

Система автоматично включається, визначивши необхідність танення льоду або снігу, і вимикається після очищення поверхні. Таким чином, ви економите електроенергію і отримуєте бездоганний результат без використання солі і снігоочисних приладів.

Новинка
terneo sneg + VOL

terneo sneg + VOL

Комплект для організації сніготанення на покрівлі: терморегулятор та датчик вологи для монтажу у водосток.

Товар закінчився

6 149грн

Ефективне сніготанення завдяки роботі за двома датчиками: температури та вологи. Система автоматично вмикається, визначивши наявність опадів на даху та вимикається після очищення поверхні. Таким чином, ви заощаджуєте електроенергію і отримуєте бездоганний результат.

  • 1
  • 2
Скинути усі фільтри
Сфера використання
Тип керування
Спосіб монтажу
Максимальна сила струму, A
Особливості
Мінімальна температура, ° C
 _ 
Максимальна температура, °C
 _ 

Цифрові терморегулятори

Цифрові, або електронні, терморегулятори — наступне покоління пристроїв для контролю температурних умов у приміщенні після механічних. Їх схемотехніка відрізняється використанням мікроконтролерів і більш складних схем. Як наслідок, вони дещо дорожчі, ніж механічні. Але різниця в ціні компенсується зручністю користування, наявністю деяких особливих функцій, а також більш вишуканим зовнішнім виглядом.

Електронні термостати мають кнопкове або сенсорне керування. Воно є набагато зручнішим, ніж поворотна ручка, а сенсорні кнопки ще й служать довше. Зазвичай, термостати оснащені двома або трьома кнопками. Але це не ускладнює налаштування його роботи, а навпаки: завдяки зручному екранові термостатом простіше керувати. Крім того, екран відображає системні сповіщення, наприклад, про перегрівання пристрою.

Наявність термозахисту є ще однією перевагою. Якщо температура всередині корпусу підніметься вище визначеного значення, цифровий термостат припинить роботу  та повідомить про перегрів. Коли ж температура знизиться до нормальної, він продовжить обігрів.

Щоб випадково не змінити налаштування роботи пристрою, ви можете заблокувати кнопки. Це особливо зручно, коли у вас вдома є діти. А якщо ви збираєтесь установити термостат у громадському місці, наприклад, у кафе чи ресторані, значення температури не зможуть змінити сторонні люди.

Більшість моделей електронних терморегуляторів працюють із аналоговими датчиками температури, але деякі моделі сумісні також із цифровими. Останні дозволяють точніше вимірювати температуру.

Компанія DS Electronics пропонує широкий вибір цифрових терморегуляторів. На всі моделі надається гарантія 3 роки. Ви можете купити електронний терморегулятор у нашому Інтернет-магазині, і ми безкоштовно доставимо ваше замовлення  в будь-яке відділення «Нової пошти». Також ви можете придбати нашу продукцію більш ніж у 600 магазинах і супермаркетах на території всієї країни.