Реле напруги та терморегулятори, що вижили після ракетного обстрілу

Починаємо продаж реле напруги та терморегуляторів, що вижили після ракетного обстрілу 2 січня 2024 року. Внаслідок обстрілу російськими ракетами, пожежа майже повністю знищила наш склад та виробництво загальною площею 1500 м². На момент влучання на складі знаходилось 120 000 реле напруги та терморегуляторів, комплектуючі на 6 місяців випуску, а також нагрівальні кабелі та мати для теплої підлоги.  

Невеликій кількості реле напруги та терморегуляторів пощастило знаходитись у віддаленій від центру пожежі частині складу і їх змогли врятувати! Якийсь час вони зберігались в гаражі нашого колеги разом з уцілілими прес-формами з місця пожежі та відповідно встигли увібрати в себе запах горіння. Впродовж січня та лютого тривала робота по відновленню нашого виробництва за новою адресою і в березні нарешті ми запустили тестувальні стенди. Всі пристрої, що вижили, пройшли повторне багатоступінчате передпродажне тестування, перевірку зовнішнього вигляду відділом контролю якості та заміну пакування. На всі реле, що вижили, діє стандартно гарантія 5 років, на терморегулятори — 3 роки.

Будь ласка, зверніть увагу, всі реле напруги та терморегулятори, що вижили, додатково помічені наліпкою та мають ледь вловимий запах горіння, який вони отримали в день влучення ракети в склад. При цьому пристрої мають подвійне передпродажне тестування, а головне гарну вдачу, бо вцілілих пристроїв всього лише 3 %. 

Процес відновлення нашого виробництва триває, вже закуплені комплектуючі та нове обладнання. В березні здійснюється пайка плат для випуску реле напруги в розетку ZUBR R1, завершальний етап підготовки прес-форм для лиття корпусів, пусконалагоджувальні роботи роботів та лазеру. 

«Реле напруги та терморегулятори, що вижили» ви можете придбати в магазинах партнерів. Кількість обмежена. Всі гроші з продажу цих пристроїв підуть на закупку нової SMD лінії монтажу плат.

Працюємо, зціпив ZUBRи! Слава Україні 🇺🇦