Давайте запускати економіку країни разом!

Дорогі партнери!

За роки співпраці з багатьма з вас у нас склалися міцні іноді навіть дружні стосунки. У перші тижні війни деякі партнери пропонували допомогу та житло нашим співробітникам, що перебували в областях, де йшли військові дії. Ми дуже вдячні всім за підтримку, турботу та увагу. Війна, як ніщо інше, показала нам, як важливо об'єднуватися та допомагати один одному у скрутну хвилину.

Ми вважаємо своїм обов'язком вже зараз відновлювати наше виробництво для підтримки колективу, партнерів та економіки країни. Адже сплата податків — це також обов'язок та необхідний спосіб допомоги Україні. Закликаємо всіх виробників та суміжні напрямки також запускати свою діяльність.

На жаль, інфляція та суттєве збільшення витрат на логістику імпортних комплектуючих призвело до вимушених змін:
— Ціни на продукцію збільшено на 20%
— Відвантаження товару за попередньою оплатою
— Доставка за рахунок покупця, доставка за наш рахунок для замовлень від 50 тис. грн.

Наша компанія DS Electronics з 24 лютого припинила відправки до Росії та Білорусі. Війна в Україні, розпочата російським урядом, принесла трагічну та неймовірну реальність нашому народові. Ця агресія руйнівна, і ми рішуче її засуджуємо.

Зараз ми займаємося активним пошуком нових ринків збуту. Ми вже зробили реле напруги ZUBR №1 в Україні, тепер наше завдання зробити його №1 на інших ринках.

Шановні колеги та партнери, будь ласка, залишайтесь у безпеці, підтримуйте один одного та давайте відбудовувати нашу Україну разом.