Огляд терморегуляторів terneo srz та terneo srz red

Кліматичне обладнання, яке може підключатися до terneo srz і terneo srz red.

Цей пристрій забезпечує підтримку нагрівачами (або охолоджувачами) постійної температури в інтервалі від 0 до 30°С. Може використовуватися з наступними різновидами обладнання:

1) конвектори всіх типів конструкцій (всередині підлоги, підлогові, настінні);

2) інфрачервоні панелі;

3) електричні обігрівачі;

4) кондиціонери;

5) спліт-системи.

Терморегулятор terneo srzПідключення до мережі та інші аспекти експлуатації.

Цей терморегулятор призначений для використання всередині приміщень з низьким рівнем відносної вологості. Можливе використання в приміщеннях, які не підпадають під це визначення. Це можуть бути ванні кімнати, кухні, басейни та інше. В цьому випадку терморегулятор повинен встановлюватися таким чином, щоб унеможливити його контакт із водою, бризками, водяною парою та іншими джерелами вологи.

Розетка, до якої підключається terneo srz, повинна забезпечувати надійний електричний контакт, не мати ушкоджень, мати заземлюючі контакти та бути підключеною до заземлювального контакту у приміщенні. Потужність кліматичного обладнання, що підключається до терморегулятора, не повинна перевищувати 3 кВт.

Контроль температури навколишнього середовища пристроєм здійснюється за допомогою температурного датчика, встановленого у верхній частині приладу. Встановлюючи пристрій, треба уникати безпосередніх потоків повітря від нагрівальних та охолоджувальних приладів. Це дозволить датчику більш точно фіксувати температурні умови у приміщенні.

Крім того, не рекомендовано встановлювати терморегулятор terneo srz поблизу інших електричних приладів, які створюють потужні електромагнітні поля та перешкоди (люмінесцентні лампи та інші пристрої). Ці фактори впливу в окремих випадках здатні викликати небажані спрацьовування сенсорних кнопок та зміну режимів роботи приладу.

Терморегулятор terneo srz red.

Дана модифікація є майже повною копією описаної вище моделі з тією невеликою різницею, що у неї відрізняється колір індикації у виведених на екран символів. Цифрова індикація у базової моделі біла. А у цієї модифікації з помітним червоним відтінком, що в деяких випадках, може полегшити процес керування пристроєм. Функціонал, технічне оснащення, умови застосування та експлуатаційні можливості в обох модифікацій абсолютно ідентичні.

Функціонал терморегулятора.

Основною функцією роботи даного виробу є створення максимально комфортних умов у приміщенні в економічному режимі експлуатації кліматичної техніки. Крім своєчасного вмикання-вимикання нагрівального (або охолоджувального) обладнання, терморегулятор terneo srz здатний забезпечити затримку вмикання приладу протягом певного інтервалу часу в межах від 0 до 99 годин.

Просте і достатньо лаконічне меню приладу дозволяє легко налаштовувати режими нагрівання / охолодження приміщень, встановлювати необхідну температуру, а також забезпечує керування навантаженням, що використовує нормально закритий контакт.

І, крім того, вбудований лічильник дозволяє розрахувати споживання електроенергії кліматичною технікою, даючи користувачу точну статистику роботи обладнання.

Безпека та надійність пристрою.

Терморегулятор оснащений функцією блокування кнопок, що дозволяє надійно зберігати встановлені користувачем налаштування від несанкціонованого втручання в них. Це дуже корисно при використанні пристрою у громадських місцях (магазини, торгові центри, підприємства громадського харчування тощо). А також помітно полегшить побутове використання пристрою в сім’ях з маленькими дітьми.

Крім того, зазначимо, що пристрій забезпечений власним захистом від перегріву, який спрацьовує при нагріванні приладу до 80 °С. Прилад здатний реагувати на проблеми з датчиком температури, сповіщаючи користувача відповідним написом на екрані.

Нагадуємо користувачам про необхідність уважно вивчити інструкцію до будь-якого технічного засобу перед його підключенням до мережі та початком безпосередньої експлуатації. А також бажаємо максимально можливого комфорту вашому будинку. Розробки компанії “ДС Електронікс” допоможуть досягти вам його простими та економічними методами.